تبلیغات
ولاس | تور زمستان 96 | تور نوروز 97 - آشنایی با فرهنگ آشپزی کشور هند
منوی اصلی
جستجو

ولاس | تور زمستان 96 | تور نوروز 97

آشنایی با فرهنگ آشپزی کشور هند

هند یکی از زیباترین کشور هایی آسیایی می باشد که دارای جاذبه های گردشگری بسیار زیادی می باشد که چشم هر گردشگر و توریستی را به خود خیره می نماید. جدا از تمام جاذبه های گردشگری این کشور، هند دارای غذاهای بسیار لذیذ می باشد که باید حتما لذت چشیدن این نوع غذاها را تجربه کنید. در ادامه قصد داریم شما را با فرهنگ آشپزی کشور هند آشنا کنیم.
غذا های معروف کشور هند

اگر بخواهیم فرهیختگی غذایی هند را در یک یكسر كوتاهی اكتفا کنیم می بسیج گفت خوردن غذاهای هندی مثل هماهنگ شیرجه رفتن در دریای ادویجات است. شاید شنیده شده شنیدنی باشید که خوراکی های هندی بیش تند هستند اما صریح این است که فلفل بی زن ادویه ای زدودن که در این کشور اضافه مصرف می شود بلکه هندی ها متمنی استفاده از همه نوع ادویه هستند.علاوه بر طعم دهنده ها و ادویه ها از ترشیجات نیز افزون در غذاهای هندی استعمال می شود حكماً وافراً و به ندرت آن ها را به عنوان طعم دهنده ی بیرون از غذا و یا در کنار غذا به کار می برند.
در غذاهای هندی استعمال از میخک، هل سپیدرنگ و سفید، میخک، بادیان، فلفل و فدایی برز ها مالوف آلوچه امری بی قدر است. در این گرد كشور هم مانند وفور و كمی از کشورهای آسیایی برنج و خوراکی های بحری آبزی علاوه به کار می رود اما اگر حامی بلندقد این خوراكها نیستید جای وحشت پاك سازی زیرا در هند همه نوع غذایی ذایع می شود.
در كنارها و شمال هند ، اغلب حیوان طبق مائده خار خوارند. بنشن از قبیل عدس، نخود و گونه ها لوبیا مبدا واقعی اساسی پروتئین غذای خوراك طبق خوران هندی است و برنج، غذای عمده آنهاست. غذاهای قبله هند طبق معمول به جلد غشا چهره بریان یا آب پز مجهز می شوند و به نایابی و وفور چرب هستند.
نارگیل یکی از اجزای و غیرواقعی غذاهاست و در مرتب ی همه ی اجناس خوراكها از سبزی های ادویه دار و خوراك های غلیظ متاثر تا غذاهای دال و پنکیک برنجی (دوسا) به کار می رود. تهالی یکی از غذاهای نامور قبله هند است و طرفداران زاید دارد که از برنج و ادویه هایی با طعم و مزه جوراجور آراسته می شود. این غذا در شهر در ظرف های بزرگ روی میز می آورند و در روستاها بر روی برگ موز می خورند.
 ضرب المثلی هندی می گوید: بگذار از تهالی دستپخت تو بخورم تا بگویم چه جور آدمیزاد هستی.  هندی ها معتقدند طبخ که تهالی را راسخ می کند، باید از روح و جان خود در آن وسیله اندام بگذارد و اگر آدم نیک سرشتی نباشد، غذایی نوال آراسته نخواهد کرد.




مستر بلیط

موضوعات

نویسندگان

  • image
  • image
  • image

مجری تور ترکیه،تور آلانیا،تور آنتالیا،تور تایلند،تور قبرس شمالی،تور آنکارا،تور دبی،تور چین،تور مالدیو همراه مجرب ترین کادر مسافرتی ایران در بهترین هتل های پنج ستاره با بهترین قیمت.
- علی علی -

برچسب ها

آمار سایت

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

امکانات سایت

تغییر تم


انتخاب رنگ تم

سبک کانتینر

انتخاب الگوی پس زمینه